İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Magazin, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Temmuz 2023 154 Görüntüleme

TARSUSLU HAMARAT HATUNLAR ÖZEL GEREKSİNİMLİ GAMZE’NİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÖZEL DEĞİL ÇOK ÖZEL HABER…

“Tarsuslu Hamarat Hatunlar “Facebook Grubu, kuruluşlarının 7.Yıldönümünde, özel gereksinimli ve aynı zamanda depremzede olan Gamze Girişit’in düğün ve gelinlik hayalini 12.07.2023 Çarşamba günü Emir Cafe’de gerçekleştirdi.

Düzenlenen Temsili düğün Törenine; Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli,Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ve Tarsuslu Hamarat Hatunlar grubu üyeleri katıldı.

Gerçek bir düğün havasında gerçekleştirilen etkinlikte, kına merasimi ve kuşak töreni de gerçekleştirildi.

Hayali gerçekleşen Gelin Gamze çok mutlu olduğunu dile getirirken, Grup Başkanı Melike Şahin ise Gamze’nin bu mutlu gününe ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Tarsuslu Hamarat Hatunlar Grubu Başkanı Melike Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“ Özel gereksinimli Gamzenin bu mutlu gününe ortak olmaktan mutluluk duyuyorum. Gamze 32 yaşında. Depremden 2 ay önce kanserden annesini kaybetti. Adıyaman depreminden geldi. Depremde yakınlarını kaybetti. Tarsus Şehitler Tepesi mahallesinde kız kardeşi ve babası ile yaşıyor. Adıyaman depreminde evlerini kaybederek ailesi ile Tarsus’a geldiklerinde Hamarat Hatunlara ulaştılar ve Tarsuslu hayırseverler sayesinde ev ve eşya yardımı yaptık. Yardımlarımız hala da devam etmektedir.

Organizasyona Tarsus Belediyesi, Emir Cafe, Tarsu AVM, Özlem KAYA, ENA Organizasyon ve Ahsen Gelinlik ve isimlerini sayamadığım bir çok kişi destek oldu. Hepsine çok teşekkür ederiz.”

*Haberin videosu gün içinde Youtube Akkoza kanalında yayında olacaktır….

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster