İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 6 Mayıs 2023 186 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN-TARSUS OSB’DE KURULUŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN CAN HOLDİNG A.Ş.’YE BAĞLI TECTONE ARGE MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin- Tarsus Organize Sanayi bölgesinde kuruluş çalışmaları devam eden Can Holding A.Ş.’nin Tectone Arge Merkezini ziyaret etti.
Vali Pehlivan, Awox, Telefox, Energia, Quax, Skyworld markalarının arge çalışmalarının yürütüldüğü Tectone Arge Merkezinde çalışan Mühendislerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak kolaylıklar diledi.
Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve kurutucusu, elektrikli süpürge gibi makinelerin özgün tasarımlarının geliştirileceği ve üretileceği fabrika tamamlandığında; 670 bin m2 alanda 14 bin kişiye istihdam sağlanması ve yılda 54 milyon adet makine üretilerek 7 kıtaya ihracat gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.Vali Pehlivan’a ziyaretinde, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve OSB Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster