Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 4 Eylül 2023 76 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN İLİMİZİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ARTİSTİK CİMNASTİK DÜNYA KUPASI (WORLD CHALLENGE CUP) ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin İlimizin ev sahipliğinde düzenlenen “6. Artistik Cimnastik Dünya Kupası (World Challenge Cup)” madalya törenine katıldı
01-03 Eylül 2023 tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonunda; Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) ile koordinasyon halinde, Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığı (TCF) ve Mersin Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen 25 ülkeden 97 sporcunun katıldığı “Artistik Cimnastik Dünya Kupası” müsabakalarında Milli sporcularımız 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya elde ederek toplam 8 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu.
Katılan sporcuların spor kariyerleri açısından da büyük önem taşıyan turnuvada Erkekler yer aleti ve barfiks alanında altın madalya kazanan milli sporcumuz Ahmet Önder’e madalyası Valimiz Ali Hamza Pehlivan tarafından takıldı.
Erkekler yer aleti ve barfiks alanlarında Ahmet Önder ve Kadınlar yer aletinde Sevgi Seda Kayışoğlu altın madalya; erkekler halka aletinde Mehmet Ayberk Koşak ile kadın atlama masasında ve yer aletinde Bengisu Yıldız gümüş madalyanın sahibi olurken, Kadınlar atlama masasında Ceren Biner ve Erkekler paralel bar aletinde Ahmet Önder bronz madalyanın sahibi oldu.
Vali Pehlivan, milli sporcularımız başta olmak üzere madalya alan sporcuları ve şampiyonaya katılan bütün sporcuları tebrik etti, başarılar diledi.
Mersin Artistik Cimnastik Dünya Kupası madalya törenine; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Kıbrıs Cimnastik Federasyon Başkanı Hasan Sabsızoğlu, Mersin, Bolu ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Cimnastik Federasyonunun yetkilileri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster