Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Yaşam 11 Temmuz 2023 84 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın katılımlarıyla Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ajansın gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.Toplantı, ajansın çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgi ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Toplantıya; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster