İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 2 Mart 2023 133 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA, MERSİN İLİ AFET KOORDİNASYONU VE AFET ÇALIŞMA GRUPLARININ FAALİYETLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında, Mersin İli Afet Koordinasyonu ve Afet Çalışma Gruplarının faaliyetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda Vali Yardımcıları ve Merkez İlçe Kaymakamlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Mersin İlimizden deprem bölgesine gönderilen arama kurtarma ekipleri, iş makineleri, ayni yardımlar ile İlimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın sağlık, barınma, iaşe, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin sunum gerçekleştirilerek, süreç hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster