İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 2 Mart 2023 143 Görüntüleme

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN ,MERSİN’E DÖNDÜ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ,6 Şubatta Ülkemizde yaşanan depremden sonra ,Hatay Kırıkhan’a Koordinatör Vali olarak görevlendirilmişti.Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde görevini layıkıyla yerine getirdikten 23 gün sonra Mersin’e döndü.

Sn Vali şu açıklamayı yaptı;

”6 Şubat depreminin ilk saatlerinde intikal edip; afetin yaralarını sarmaya yönelik çalışmaları koordine etme, devletimizin ve milletimizin kenetlenerek depremzede vatandaşlarımızın dertlerine derman olma sürecine katkı sunma şerefine nail olduğum Hatay Kırıkhan’daki görev nöbetini Uşak Valimiz Sn.Turan Ergün’e devrederek Mersin’e döndüm.

Kırıkhan’lı hamiyetperver kardeşlerimize ve onların şahsında depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza bir kere daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyor; hayatını kaybeden deprem şehitlerimize Allah’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Allah ülkemizi,milletimizi böyle felaketlerden korusun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster