İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 9 Ekim 2023 83 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA, İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, kamu hizmetlerinde etkinliğin, verimliliğin artırılması, bu bağlamda kamu birimlerinde ve birimler arasında iş birliği ve koordinasyonun pekiştirilmesi maksadıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi
Toplantıda; kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyeti ve çözüm odaklı, yapıcı, hızlı, ve kaliteli bir yönetim anlayışı ile sürdürülmesi; kamu yatırımlarının yakın takibi, zamanın en verimli şekilde değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri, birimlerin kendi hizmet konularına hakim olması, uygulamada aksaklığa mahal verilmemesi, birimler arası etkin iş birliği ve dayanışma içinde çalışılması ve ilgili çeşitli hususlar ele alındı. Vali Pehlivan, gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster