İçel
Ana Sayfa Gündem, Teknoloji, Yaşam 29 Aralık 2022 167 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ANADOLU AJANSI’NIN “YILIN FOTOĞRAFLARI” OYLAMASINA KATILDI

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.
Anadolu Ajansı foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında Çevre-Yaşam, Spor ve Haber kategorilerinde çektiği birbirinden güzel fotoğrafları inceleyen Vali Pehlivan, Haber kategorisinde ise Emrah Yorulmaz’ın “TOGG’un İlk Yolculuğu” fotoğrafı, Çevre-Yaşam kategorisinde Sercan Küçükşahin’in “Kar Tünelleri”fotoğrafı, Spor kategorisinde Mustafa Ünal Uysal’ın “Mersin’de Triatlon Heyecanı”, fotoğrafı için oy kullandı.
Vali Pehlivan,
“Anadolu Ajansının her yıl düzenlemekte olduğu fotoğraf yarışmasına bu yıl da oy vermenin mutluluğunu yaşadım. Bu sene spor, haber ve çevre-yaşam kategorilerinde 85 fotoğraf bu yarışmaya dahil olmuş. Yarışma, foto muhabirlerinin ve muhabirlerin dünya genelinde çekmiş oldukları, hepsi birbiri kadar güzel ve kaliteli fotoğraflardan oluşuyor. Her fotoğrafın ait olduğu kategoriye göre güzel, anlamlı ve kıymetli mesajları var.
Gerçekten çok iyi kareler. Bazen dünyanın değişik ülkelerinde yaşanan zorlukları ortaya koyan, bazen de güzel gelişmeleri resmeden fotoğraflar var. Aslında tarihin o anını dondurup adeta on yıllar, yüzyıllar boyunca o anı yaşatmaya vesile oluyorlar.
Bu yarışma da, hem Anadolu Ajansı bünyesinde görev yapan foto muhabirlerine teşvik oluyor, hem de fotoğraf sanatına gönül vermiş olan herkese de teşvik oluyordur. Yarışmaya dahil olup, bu fotoğrafları çeken muhabirler ve foto muhabirleri başta olmak üzere bu işe gönül ve emek vermiş, başta Anadolu Ajansı çalışanları ve yarışmaya dahil olan herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi ifade ediyorum. Anadolu Ajansı’na da daha nice yıllar, Ülkemize, memleketimize habercilik alanındaki faaliyetlere yapmış oldukları takdire değer katkılarının artarak devamını diliyor ve bütün mensuplarına bu uğurda başarılar temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster