Ana Sayfa Gündem 10 Haziran 2024 337 Görüntüleme

Uyuşturucu Madde Operasyonunda 10 Kişi Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda (10) şüpheliyi yakaladı

Jandarma ekipleri; son bir hafta içerisinde Anamur, Tarsus, Silifke ve Erdemli ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda (10) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyonlar ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ikameti ile araçlarında arama yapan Jandarma (1.772) gr. kubar esrar, (465) gr. bonzai, (10) gr. metamfetamin, (116) kök kenevir, (25) gr. kenevir tohumu, (892) adet uyuşturucu hap, (5) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (3) adet cep telefonu ile (32) adet tabanca fişeğine el koydu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (5)’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, (5) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster