İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 2 Mayıs 2023 157 Görüntüleme

USİAD 7. ZİRVEYLE TÜRKİYE VE IRAK İŞ DÜNYASINI BULUŞTURUYOR!

Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) yurt dışındaki iş insanlarını bir araya getirmeye devam ediyor. 20-23 Mayıs tarihlerinde Irak’ın Erbil şehrinde  düzenlenecek olan 7. Türkiye Irak Yatırım ve Ticaret Zirvesiyle  Türkiye ile Irak arasında yeni iş istihdamı sağlanacak.

Kurulduğu günden bu yana uluslararası iş insanları ve şirketler ile Türkiye’deki iş dünyası arasında sıkı bir köprü işlevi gören USİAD, 7. Türkiye-Irak Yatırım ve ticaret Zirvesiyle kapılarını yurt dışına açıyor. 20-23 Mayıs 2023 Erbil Irak’ta düzenlenecek olan zirveye Türkiye’deki iş insanlarını davet eden USİAD Başkanı Nevaf Kılıç yaptığı açıklamada yatırımcılara seslenerek: “USIAD –  Uluslararası Sanayiciler ve iş insanları Derneği ,  IKBY Ticaret odaları Federasyonu, IKBY Müteahhitler Birliği Federasyonu, IKBY Yatırımcılar Birliği, Irak İşadamları Birliği IKBY Federasyonu, Erbil Valiliği, Irak Ticaret odaları Federasyonu, Irak Sanayi odaları Federasyonu, Irak Müteahhitler Birliği Federasyonu, Irak İşadamları Birliği Genel Merkezi, Irak ekonomik konsey, Irak Türkiye iş konseyi vb. tüm kurum ve kuruluşların desteği ile 20-23 Mayıs 2023 Tarihleri arasında Erbil’de 7. Türkiye Irak Yatırım ve Ticaret zirvesi düzenlenmiştir.

Türkiye’nin önemli Ticaret partneri olacak Irak’ın Erbil şehrinde iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen Türkiye’nin yedi bölgesinden iş insanlarının katılımı ile B2B (İkili Görüşmeler) görüşmelerini de içeren Ticaret Zirve Programı hazırlanmıştır. Türkiyemizin en önemli ticari partneri olacak Irak’ta Yatırım ve İş fırsatlarını değerlendirmek isteyen iş insanlarımızın katılacağı bu Ticaret Zirvesine  Türkiye iş dünyasını davet ediyoruz. Yeni müşteriler bulmak için Irak’ta ‘ta gerçekleştirilecek ikili görüşmelere katılın. Irak pazarındaki fırsatları keşfedin. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ülkeler arasındaki birlik beraberlik daim olsun.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster