İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Spor 12 Mayıs 2023 133 Görüntüleme

UEFA, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınacağı iddiasını yalanladı

Seçim sonrası Türkiye’nin siyasi iklimine göre İstanbul’da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin adresinin değişebileceği iddia edilmişti. UEFA yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve finalin 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacağını belirtti.

UEFA, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul‘dan alınacağı iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada, finalin planlandığı gibi 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacağı belirtildi.

“FİNAL, 10 HAZİRAN 2023’TE İSTANBUL’DA OYNANACAK”

UEFA‘dan yapılan açıklamada, “2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, planlandığı gibi 10 Haziran 2023’te İstanbul’da oynanacak. UEFA’nın hiçbir siyasi kurum, hükümet veya ulusal futbol federasyonu ile aksi yönde bir görüşmesi yoktur.” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

METEOROLOJİK UYARI

METEOROLOJİK UYARI

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster