İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 19 Ocak 2023 133 Görüntüleme

TÜM EMEKLİLER SENDİKASI TBMM ‘YE İLETİLMEK ÜZERE İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI.

TARSUS’TA İMZA KAMPANYASI BAŞLADI..!
Tüm Emekliler Sendikası Tarsus Şubesi; Yarenlik Alanı’nda, 18.01.2023 Çarşamba günü başlayarak 4 gün sürecek olan imza kampanyası başlattı.
Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi’nden alınan kararla, eş zamanlı olarak Türkiye’de başlatılan imza kampanyası Tarsus ‘ta da düzenlendi.
TÜM EMEKLİLER SENDİKASI TBMM ‘YE İLETİLMEK ÜZERE İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI.
Düzenledikleri bu kampanya ile TBMM ‘nin seslerini duymasını istediklerini dile getiren Tüm Emekliler Sendikası üyeleri; Ülkemizde özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik krizden kaynaklanan emeklilerin alım gücünün çok düştüğünü, temel ihtiyaç malzemelerini bile almakta zorlandıklarını ve 2023 bütçesinde maaşlara yapılan zammın yetersiz olduğunu dile getirdiler.
TBMM ‘den; taleplerinin yerine getirilmesini, maaşlara ek zam yapılmasını, sağlık ve ilaç masraflarının katkı payı kesilmeden karşılanmasını, yılda 4 kez en az asgari ücret tutarında ek ödeme yapılmasını, emeklilerin sendikal haklarının yasal güvenceye alınmasını, intibak yasasının derhal çıkarılmasını ve EYT ‘lilerin sorunlarının çözülerek bir an önce sonuçlandırılmasını istediklerini belirttiler.
* Hüseyin PALA * Nihal SIRDAŞ * Ahmet KARAKUŞ Özel röportajları izlemek için : https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/5783809848402737

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster