İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus 29 Aralık 2023 36 Görüntüleme

TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ TARSUS ŞUBESİ, ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanlığı, 27 Aralık Tarsus’un Kurtuluşu’nun 102. Yıl Dönümü Nedeniyle, Tarsus Şehitliği’nde “Şehitlerimizi Anma Etkinliği” Düzenledi.
Katılımcıların duygusal anlar yaşadığı etkinlikte, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla Şehitlerimiz yad edildi.
Etkinlik, Şehitlerimizin anısına yapılan saygı duruşuyla başladı. Ardından, Tarsus Müftüsü Murat Akçay tarafından kapanış duası okunarak şehitlerimiz ve vatanımızın birlik beraberliği için dualar edildi.
Başkan Bülent Gözener konuşmasında:
“Şehitlerimiz için düzenlediğimiz bu programı geleneksel hale getirip her yıl tekrar edeceğimizi belirtmek isteriz. Türk milleti olarak Şehitlerini namus, şeref, haysiyet olarak bilen insanlarız.
Türk milleti azizdir, yücedir. Türk milleti şehitlerine bir gün değil her gün mutlaka sahip çıkar, yapılan her duada şehitlerimize dualarımız vardır. Çünkü Şehitlerimizin dökmüş olduğu o kan sayesinde bizler burada rahat bir şekilde hayatımızı devam ettirmekteyiz, bunu çok iyi biliriz, şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz.” diyerek katılım sağlayan ve destek veren herkese çok teşekkür etti.
Etkinliğin sonunda katılımcılara helva dağıtıldı. Ayrıca, Şehitlerimizin mezarlarına fidan dikilerek, gelecek nesillere anlamlı bir miras bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster