İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus 29 Aralık 2023 66 Görüntüleme

TARSUS KADIN KOROSU’NDAN AKKOZA MEDYA’YA ZİYARET

Tarsus Kadın Korosu Başkanı ve Şefi Duygu Gökayaz, CHP Tarsus Belediye meclis üyesi a. adayı Aylin Mantaş, Ulviye Batmaz ve Canan Kurşun Akkoza Medya Grubumuzu Ziyaret Etti.
Akkoza Medya Ceo’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile Tarsus gündemi ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında sohbet gerçekleştiren Tarsus kadın korosu heyeti, ayrıca 02 Mart 2024 tarihindeki yapmayı planladıkları konser hakkındaki çalışmalarından bahsetti.
Ayrıca Ceo’muz Hasan Selenoğlu’na geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası merhum Mehmet Selenoğlu içinde başsağlığı ve taziyelerini ilettiler.
HASAN SELENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Akkoza Medya Ceo’muz Hasan SELENOĞLU, CHP Tarsus Belediye meclis üyesi a. adayı Aylin Mantaş’a Tarsus Kadın Korosu başkanı Duygu Gökayaz’a Ulviye Batmaza ve Canan Kurşuna’a ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletip, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster