Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 23 Aralık 2023 62 Görüntüleme

TOLGA ARSLAN’DAN TARDOBDER’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Arslan, seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) ziyaretinde bulunan Arslan, dernek yönetimiyle Tarsus’un geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Tolga Arslan, “Tarsus’ta köklü bir geçmişe sahip olan TARDOBDER’in değerli başkanı Ümran Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum. Tarsus’umuza dair görüş alışverişinde bulunarak, şehrimizin potansiyelini daha iyi anlama fırsatı bulduk” dedi.

TARDOBDER Başkanı Ümran Yıldırım ise Arslan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster