İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 3 Mayıs 2023 217 Görüntüleme

TEKNOFEST TÜRKİYE BİRİNCİSİ ,TARSUS ŞEHİT HALİL ÖZDEMİR FEN LİSESİ OLDU

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi ,TÜBİTAK 2204-D İklim değişikliği projeleri yarışmasında “Nano Tarım” takımı projesi ile Türkiye Birincisi oldu.

Tarım alanında ülke ekonomisine katkı sağlayacak nano teknolojik film kaplaması üreten Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi öğrencileri Cemile Nihan İnce, Halil İbrahim Boyacı ile Yağız Kendirli’yi ve danışman öğretmenleri Sermin Akgül’ü Akkoza Medya Grubu olarak kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde yapılan Teknofest finallerinde TÜRKİYE BİRİNCİSİ olan Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi standına ülkemizden ve yurt dışından gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Teknofest finallerinde Türkiye Birincisi olan Sehit Halil Özdemir Fen Lisesi ekibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldıkları törende ödüllerini aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster