İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 24 Ekim 2023 82 Görüntüleme

TEBRİKLER “KUMSAL ÇAVDAR” 9 Yaşındaki Tarsuslu “Kumsal Çavdar” Karate Branşında Mersin İl Şampiyonu Oldu.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Mersin Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karate Şampiyonası’nda Tarsuslu 2014 doğumlu genç karateci Kumsal Çavdar, Tarsus’u gururlandırarak kendi kategorisinde Mersin il birincisi olarak şampiyon oldu.
Kumsal Çavdar’ın elde ettiği zafer, genç yaşına rağmen gösterdiği olağanüstü yetenek ve kararlılıkla dikkat çekti. Genç sporcu, yaptığı açıklamada kendi başarısının yanı sıra birçok sporcu arkadaşının da bu prestijli turnuvada çeşitli kategorilerde derece ve şampiyonluk elde ettiklerini vurguladı. Kumsal Çavdar ayrıca, sevgi ve destekleriyle yanında olan Karate Antrenörü Müslüm Çoruk’a da teşekkür etti.
  
Bu başarı, genç sporcu Kumsal Çavdar’ın karate kariyerindeki parlak bir sayfa olarak kayda geçerken, Tarsus’un gelecekteki karate yıldızlarından biri olarak parlak bir gelecek vaat ediyor. Çavdar’ın elde ettiği bu başarı, gelecekte daha büyük turnuvalarda Mersin’i temsil etme şansını artırmış görünüyor.
Bizde kendisini ve antrenörünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster