Ana Sayfa Gündem, Yaşam 6 Mayıs 2024 17 Görüntüleme

TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Akdeniz Bölge Elemeleri Başladı

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 4-5 Mayıs tarihlerinde dokuzuncusu düzenlenen TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Akdeniz Bölge Elemeleri başladı
Mersin Barosu’nun ev sahipliğinde yapılan Akdeniz Bölge Elemelerine; Adana Barosu, Antalya Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Mersin Barosu ve Osmaniye Barosu’na kayıtlı stajyer avukatlar katıldı. Yarışmaya Mersin Barosu’nu temsilen Stj. Av. Bahadır İlbey Bozce, Stj. Av. Ezgi Atlı, Stj. Av. Sema Miray Çerkez ve Stj. Av. Mehmet Fatih Uslu katıldı.
Bugün çeyrek final karşılaşmalarının yapıldığı, 5 Mayıs’ta da yarı final ve final karşılaşmalarının yapılacağı yarışmaya, Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyelerimiz, eğitimden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Av. Hakkı Eren Mülayim, Avukatlık Akademisi Başkanımız Av. Hasan Canacankatan, Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. M. Burak Gül, Osmaniye Barosu Başkanı Av. Mehmet Karakoç, Antalya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Fettahoğlu ve avukatlar katılarak, stajyer avukatların heyecanını paylaştı.
Açılış konuşmasını yapan Baro Başkanımız Av. Gazi Özdemir, kurgusal duruşma yarışmasının staj eğitim sürecinin önemli bir bölümünü oluşturduğunu, stajyer avukatlarımızın mesleki pratiğinin artmasına ve ekip ruhunun gelişmesine büyük katkılar sunacağını ifade etti. Başkanımız Av. Gazi Özdemir, yarışmaya katılan stajyer avukatlara başarılar dileyerek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen TBB yönetimine, stajyer avukatları yarışmaya hazırlayan avukatlarımıza, katılım gösteren Baro Başkanlarımıza ve avukatlarımıza teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Carettalar, Galibiyete Doymuyor

Carettalar, Galibiyete Doymuyor

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster