İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Aralık 2023 59 Görüntüleme

“Tarsus’un Tarım Lideri Veyis Avcı, Şimdi de Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıkıyor!”

VEYİS AVCI, CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYLIĞINI PARTİ BİNASINDA AÇIKLADI

Tarsus’un uzun yıllardır Ziraat Odası Başkanı olarak hizmet veren deneyimli ismi Veyis Avcı, şehrin kalkınması ve gelişmesi için daha etkili adımlar atma kararı alarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) aday adayı oldu.
29 Aralık Cuma günü saat 13:30’da Tarsus Ulu Cami önünden başlayarak, kalabalık bir katılımcı grubuyla birlikte CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na yürüyüş gerçekleştiren Avcı, saat 14:00’te CHP İlçe Binası’nda resmi olarak Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Veyis Avcı, CHP İlçe Binası’nda toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada:
“Uzun yıllardır Ziraat Odası Başkanı olarak görev yaptığım bu kentte tarımın ve çiftçiliğin güçlenmesi için çaba sarf ettim. Ancak şehrimizin daha geniş bir perspektifte kalkınması ve gelişmesi adına daha etkili ve kapsamlı adımların atılması gerektiğine olan inancım beni bir adım daha atmaya yönlendirdi.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmenin ardından aldığı feyzle CHP çatısı altında siyaset yapmaya ve Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdiğini ifade eden Avcı:
“Bu kararın hem benim hem de Tarsus için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta itibariyle CHP Tarsus İlçe Teşkilatı’nda yaptığım aday adaylığı başvurusuyla bana destek olan ve güç veren dostlarımla birlikte Tarsus Belediye Başkanlığı için yola çıkmış bulunuyorum.” şeklinde konuştu.
Veyis Avcı’nın aday adaylığı başvurusu, CHP Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
Ayrıca program sonunda, Demokrat Parti İlçe Sekreteri Yılmaz Dönmez’in, Cumhuriyet Halk Partisine katıldığı açıklandı ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Sayın Yılmaz Ölmez’i kürsüye davet ederek CHP rozetini taktı. CHP Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından bu konu ile ilgili ileri günlerde açıklama yapacağı da bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster