İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 30 Aralık 2023 61 Görüntüleme

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI VEYİS AVCI TARSUS İÇİN YOLA ÇIKTI…

Veyis AVCI : “Herşey Tarsus İçin “
Tarsus’un uzun yıllardır Ziraat Odası Başkanı olarak hizmet veren deneyimli ve sevilen ismi Veyis Avcı, şehrin kalkınması ve gelişmesi için daha etkili adımlar atma kararı alarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkanlığına talip oldu.
Tarsus’un siyasi atmosferi, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) heyecanlı bir gün yaşadı. Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, 29 Aralık Cuma günü saat 13:30’da Tarsus Ulu Cami önünden başlayarak, kalabalık bir katılımcı grubuyla birlikte CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na yürüyüş gerçekleştirdi.
Yaklaşık yarım saat süren coşkulu yürüyüşün ardından saat 14:00’te CHP İlçe Binası’nda toplanan kalabalığa hitap eden Veyis Avcı, resmi olarak Tarsus Belediye Başkanlığı için A. Adaylığını açıkladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster