İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 18 Ocak 2023 161 Görüntüleme

TARSUS’TA UMRE SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Tarsus Müftülüğü, kutsal topraklara gidecek umrecilere yönelik seminer düzenledi.

Tarsus Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik “Umre Eğitim Semineri” düzenlendi.


Tarsus Ulu Cami’nde gerçekleştirilen seminerde konuşan Tarsus Müftüsü Ali Can, kutsal yolculuğun önemine değinerek manevi anlamda imar ve inşa sürecinin iyi değerlendirilmesi hususuna vurgu yaparak umreye gideceklere çeşitli tavsiyelerde bulundu.


160 kişinin katıldığı seminerde ayrıca; “Ana Hatlarıyla Umre Menasiki,” Umre İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci,” “Umrenin Hikmeti ve Umredeki Sembollerin Anlamı”, “Umre Yolculuğuna Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Temizlik”, ve “Umrede Kadınlara Özgü Konular” başlıkları altında sunumlar yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster