Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Tarsus, Yaşam 20 Kasım 2023 67 Görüntüleme

Tarsus’ta Slow Food Yeryüzü Pazarı, 2. Uluslararası Tarsus Festivali’nde Ziyaretçilerini Bekliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Tarsus Festivali kapsamında Kubatpaşa Medresesi önünde kurulan Slow Food Yeryüzü Pazarı, doğal ve sağlıklı ürünleriyle ziyaretçilere kapılarını açtı. Festival boyunca 3 gün boyunca açık kalacak olan pazar, doğrudan üreticiden denetimli tüketicilere yönelik bir platform sunarak “İyi, Temiz, Adil Gıda” ilkesini vurguluyor.
Ata tohumlarından elde edilen doğal ürünleri bulabileceğiniz Slow Food Yeryüzü Pazarı, yerel üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketicilerle buluşturmayı hedefliyor. Festival ziyaretçileri, pazarda her türlü doğal ve organik ürünü bulabilirken, aynı zamanda yerel ekosistemlerin korunmasına da katkı sağlıyor.
Yeryüzü Pazarı, dünya genelinde 70. noktada ve Türkiye’de 4. noktada Tarsus’ta kuruluyor. 15 günde bir Pazar günleri kurulan pazar, fast food alışkanlıklarına alternatif olarak hızlı ve sağlıklı beslenmeyi teşvik ediyor.
Festival kapsamında düzenlenen Slow Food Yeryüzü Pazarı, doğal ve zehirsiz yiyecek ve içecekleriyle, ziyaretçilerine unutulmaz bir gastronomik deneyim sunmayı amaçlıyor. Zengin ürün yelpazesi ve yerel lezzetleri keşfetmek isteyen herkesi, Kubatpaşa Medresesi önündeki bu benzersiz pazara davet ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster