Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 20 Kasım 2023 64 Görüntüleme

ÇAMLİYAYLA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL TEPEBAĞLI KAZA GEÇİRDİ

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Fakılar Mahallesi’nde katıldığı bir cenaze töreninin ardından makam aracıyla dönüş yolunda dolu yağışı nedeniyle kaza geçirdi. Başkanın yanında bulunan makam şoförü ile birlikte sağlık durumları iyi olduğu açıklaması yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, Fakılar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, makam aracıyla dönmekteydi. Ancak, yolun dolu yağışı nedeniyle kayganlaşması sonucu makam aracı kontrolden çıkarak maddi hasarlı bir kaza geçirdi.

Kaza sonucu Başkan Tepebağlı ve makam şoförü hemen sağlık ekiplerince kontrol edildi. Her iki şahsın da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Başkan İsmail Tepebağlı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster