İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 29 Mayıs 2023 103 Görüntüleme

TARSUS’TA MÜZELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Tarsus’ta dün  Eski kilisede mini konser verildi.

Müzeler haftasında Şehit ishak ilkokulunda Esra Şemsi Konferans salonunda Müzeler sürdürülebilir ve refah konulu konferans ve görsel sunum yapıldı.23 mayısta saat 11.00 de Oryantiring etkinliği yapılacak.

24 mayısta saat 10.00 da Tarsus ilkokulunda küçük Arkeologlar işbaşında etkinliği düzenlenecek. Aynı gün saat 11..00 de Şehit Vedat Yılmaz  Anadolu Lisesinde  Müzeler etkinliği saat 11.00 de  Tarsus Müzesinde  Müze eğitimi konulu etkinlik yapılacak.

25 Mayısta Tarsus tarihi kent merkezi koruma stratejisi adlı sunum saat 14.30 da yapılacak. Sunumda  Doç. Dr. Burak Belge ve “Kilikya Pylaidan Tarsus’a” konusunda   Doç. Dr. Deniz Kaplan konuşacak. Bu etkinlik Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster