İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Temmuz 2023 116 Görüntüleme

Tarsus’ta Kadına Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü Gözaltına Alındı

Tarsus ‘ta bir kadına çarparak ölümüne neden olan aracın sürücüsü, olay yerinde bulunan kırık aynasından tespit edilerek gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan E.K, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda aracıyla seyir halindeyken Tarsus ilçesi Berdan Viyadüğü mevkisine geldiğinde yolda fark ettiği cesedi ezmemek için bariyerlere çarptığını bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Bölgeye ulaşan ekipler, kadın cesedinin D.K’ye (62) ait olduğunu belirledi.Ekipler, olay yerinde D.K’ye ait olduğunu değerlendirdikleri bir poşetin içinde kıyafet ve kırık otomobil aynasıyla karşılaştı.

Kırık aynanın ait olduğu aracı tespit eden ekipler, sürücüsü S.S.K’yi Akdeniz ilçesi Yeni Mahallesi’nde gözaltına aldı.S.S.K’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster