İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Eylül 2023 88 Görüntüleme

TARSUS’TA “İLKÖĞRETİM HAFTASI ” KUTLANDI

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, “İlköğretim Haftası” kutlamaları için özel bir tören düzenledi.
Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen bu anlamlı törende, öğrenciler ve öğretmenler bir araya geldi.
Çelenk sunma töreni, eğitim sistemimizin temel değerlerini ve Atatürk’ün eğitime verdiği büyük önemi bir kez daha vurgulayan anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleşti.
Törende, katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı coşkuyla söylediler. Ardından, Türk bayrağı göndere çekildi ve milli marşımızın sözleriyle birlikte gururla dalgalanmaya başladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster