Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 28 Mayıs 2024 36 Görüntüleme

TARSUS’TA HÜSN-İ HAT SERGİSİ AÇILDI

Tarsus Müftülüğü ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Hüsn-i Hat Sergisi, 28 Mayıs 2024 Salı günü Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi’nde açıldı
Sergide, geleneksel Türk İslam sanatlarından biri olan Hüsn-i Hat (güzel yazı sanatı) eserleri sergilendi. Hüsn-i Hat sanatının inceliklerini ve güzelliklerini yansıtan eserler, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Etkinliğe katılan ziyaretçiler, Hüsn-i Hat sanatının zarafetini yakından görme fırsatı buldular.
Tarsus Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği bu etkinlik, Tarsus’ta sanata olan ilgiyi artırmayı ve geleneksel sanatlarımızın yaşatılmasını amaçlıyor. Hüsn-i Hat sergisi, sanatı ve estetiği bir araya getirerek ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Sergi, 29 Mayıs Çarşamba günü boyunca ziyaretçilere açık olacak ve Hüsn-i Hat sanatına ilgi duyan herkesin katılımına açık olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster