İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Mart 2024 23 Görüntüleme

TARSUS’TA HALKTAN MUHARREM İNCE VE HALUK BOZDOĞAN’A BÜYÜK İLGİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde Tarsus’a kazandırılan Sağlık Yerleşkesi’nin açılışı ve çeşitli etkinlikler için Tarsus’u ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce büyük bir heyecan yarattı. Başkan Bozdoğan’la birlikte esnafı ziyaret eden İnce, Tarsus esnafının, halkının büyük ilgisiyle karşılandı ve Bozdoğan’ın projelerini yakından tanıttı.

Tarsus’a gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte halkın coşkulu ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Esnaf ziyareti ve Yarenlik Alanı’nda halkla bir araya gelme gibi etkinlikler düzenleyen İnce ve Bozdoğan, ardından şehir turu için düzenlenen konvoyla caddeleri doldurdu. Halk Eğitim Merkezi önünde de halkla buluşan ikili, esnaflarla birebir temas kurarak halkın sevgisini kazandı.

Ziyaretleri sırasında halkın dile getirdiği sorunları dinleyen ve çözüm önerileri sunan İnce ve Bozdoğan, bölge için umut kaynağı oldular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster