İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Mart 2024 17 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS GAZİLER MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Gaziler Mahallesi’nde de iftar yemeği verildi.

İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu giriş kısmında gerçekleşen iftara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa Mersin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali Uyan, CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç, CHP İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP bir önce ki dönem ilçe Başkanı Ozan Varal, Belediye Meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali Uyan, yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in tüm yurttaşlarımıza selamlarını iletiyorum. Ramazan ayında sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken, yemek sonunda dualar edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster