İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Eylül 2023 65 Görüntüleme

TARSUS’TA FIRTINA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Çağlayan İlköğretim Okulu’nun çatısı uçtu
Tarsus’ta kent merkezinde saat 15.00 sıralarında etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi.
Alınan bilgiye göre kısa süreli fırtına nedeniyle Kemal Paşa Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yer alan boş durumda ki özel okul binasının çatısı, yola doğru uçtu.
Çatı malzemelerinin kaplandığı yol trafiğe kapandı. Olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi ekipleri, iş makinaları vasıtasıyla yola savrulan çatı malzemelerini temizlediler. Yol kontrollü şekilde trafiğe açıldı.
Tozkoparan Mahallesi’nde yer alan Çağlayan İlköğretim Okulu’nun çatısı da fırtına nedeniyle okulun boş oyun alanına düştü. Olaylarda şans eseri yaralanan olmadı.Kentin birçok noktasında yine fırtına nedeniyle devrilen ağaç dalları da Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesi ile kaldırıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster