İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Eylül 2023 146 Görüntüleme

Tarsus Rasim Dokur Anadolu Lisesi’nde Yeni Döneme Heyecanla Başlandı… Üç Kalem Eğitim Kurumu Müdürü Vural Başken Öğrencilere Motivasyon Konuşması Yaptı

Tarsus Rasim Dokur Anadolu Lisesi öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılına büyük bir heyecanla başladı

Okulun ilk günü, Üç Kalem Eğitim Kurumu Müdürü ve aynı zamanda Tarsus Rasim Dokur Anadolu Lisesi mezunu olan Vural Başken’in özel konuk olarak katılmasıyla daha da özel bir anlam kazandı.

Sabah saatlerinde öğrenciler, okul bahçesinde toplandılar ve yeni döneme coşkuyla “Merhaba!” dediler. Ardından Üç Kalem Eğitim Kurumu Müdürü Vural Başken, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılını kutladığı ve motive edici bir konuşma yaptı.

Başken, konuşmasında öğrencilere hitaben şunları söyledi: “Sevgili öğrenciler, bugün yeni bir döneme başlarken, birçok fırsat ve deneyimle karşı karşıyasınız. Eğitim hayatınızda başarıya giden yolda kararlı ve azimli olmanız gerekecek. Her birinizin büyük potansiyeli var, ve bu potansiyeli ortaya çıkarmak için çalışmalısınız.”

Ayrıca Başken, eğitimin sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda dışında da önemli olduğunu vurgulayarak, öğrencilere sosyal sorumluluklarını yerine getirme, kişisel gelişimlerini sürdürme ve toplumlarına faydalı bireyler olma konusunda ilham verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster