İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 7 Kasım 2022 335 Görüntüleme

TARSUS’TA ÇİFTLİK EVİNDE ÇIKAN YANGINDAN BİRÇOK ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Mersin’in Tarsus ilçesinde çiftlik evinde çıkan ve daha sonra büyüyen yangın nedeniyle, park halinde ki birçok araç ve iş makinası zarar gördü. Olay Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesi’nde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, A.K.’ya ait olan çiftlik evinin çatı kısmında akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa zamanda geniş alanda etkili oldu. Bu esnada eve yakın mesafede park halinde olan 1 adet transit tipi araç, 1 motosiklet, 1 pikap tipi araç, 3 tarım aleti ve 1 adet traktör alevlerin sıçraması nedeniyle zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü. Şans eseri yaralanın olmadığı yangında ayrıca 1 adet kompresör, 150 metre genişliğinde çatı alanı, 6 bin limon kasası ve 200 plastik kasa alevler nedeniyle zarar gördü. Evde de kısmi zarar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster