İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 15 Kasım 2022 158 Görüntüleme

Tarsus’ta Berdan Barajındaki Devlet Parkı Mesire Alanında Yine Tahribat Yaratıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, sosyal alanlarda vatandaşların kullanımına sunduğu hizmetlere saldırılar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta Berdan Barajı bölgesinde yer alan Devlet Parkı mesire alanında bulunan tuvaletlerde, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yine tahribat yaratıldı. Kadın ve erkek tuvaletlerinde özel gereksinimli bireyler için yapılan alanda tüm aparatlar yerinden sökülerek ya tahrip edildi ya da çalındı.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen vandal saldırıda tüm bölümlerdeki kapılar yerinden sökülüp çalınırken, lavabolar ve klozetler ise taşlarla kırıldı.

Fayansların da tahrip edildiği tuvaletlerin elektrik aksamı da büyük zarar gördü. Geçtiğimiz aylarda da benzer saldırıda, söz konusu tuvaletlerin asma tavanı sökülüp, PVC aksamları tahrip edilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster