İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 27 Temmuz 2023 84 Görüntüleme

TARSUSSPOR TAM KADRO SEZON AÇILIŞINA HAZIRLANIYOR

Başkanlığını Ali İLK’in yaptığı Tarsus Spor Kulübü 2023-2024 sezonunu 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 17.00’de, Tarsus Spor Kulübü A Takımı ve tüm spor okulu futbolcularıyla birlikte Tarsus 27 Aralık Stadyumu’nda gerçekleştirecek.

Açılış etkinliği, U11, U12, U13, U14, U15, U16 ve U17 gibi farklı yaş gruplarındaki genç yeteneklerin yanı sıra spor severlerin, futbol severlerin de yer alacağı bir organizasyon olarak planlanıyor.Tarsus Spor Kulübü, yaptığı transferler ile aldığı başarılar ile uzun yıllardır Tarsus’un futbol mirasına katkı sağlayan ve spor kültürünün yaygınlaşmasına önemli katkılarda bulunan bir kulüp olarak öne çıkıyor. Kulüp, geçmişten günümüze kadar gelen köklü tarihi ve önemli başarılarıyla anılıyor.

Bu açılış, kulüp için yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Tarsus Spor Kulübü, futbolun yanı sıra genç yeteneklerin gelişimine de önem veren ve sporun temel değerlerini destekleyen bir yapıya sahip. Yeni sezonla birlikte kulüp, yetenekli futbolcuların keşfedilmesi ve geliştirilmesi konusunda yoğun çaba sarf edecektir.Taraftarlar, spor severler ve Tarsus halkı, sezonun açılış etkinliğine büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu organizasyonun, futbol ve sporun yaygınlaştırılması açısından önemli bir adım olacağı düşünülüyor. Tarsus Spor Kulübü’nün 2023-2024 sezonunda köklü geçmişiyle büyük başarılara imza atması ve genç yeteneklerin sporla buluşması dileğiyle, kulüp yönetimi ve sporculara başarılar diliyoruz. Kısmetse Akkoza Medya olarak bizlerde açılışa katılmayı planlıyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster