Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Yaşam 27 Temmuz 2023 100 Görüntüleme

OZAN VEZİR, AKKOZA MEDYAYI ZİYARET ETTİ

Tarsus’un tanınmış isimlerinden Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı, Ozan Vezir, Akkoza Medya Grubu’nu Ziyaret Etti.

Tarsus’un potansiyel il olması ve şehirdeki sorunların çözümü için adımlar atan Ozan Vezir, Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olarak, Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Akkoza Medya Ceosu Hasan Selenoğlu tarafından karşılanan Vezir, gündeme dair önemli konuları ele aldı.

Görüşme esnasında, Tarsus’un il olmasının şehirdeki istihdamı artıracağı ve daha fazla insana iş ve aş imkanı sağlayacağı vurgulandı. Tarsus’un potansiyelinin henüz tam anlamıyla değerlendirilemediğini belirten Vezir, şehrin il statüsüne kavuşmasıyla birlikte daha da refah bir seviyeye ulaşacağına inandığını dile getirdi.

Toplantıda Tarsus’un karşılaştığı sorunlar da masaya yatırıldı. Ozan Vezir, Tarsus’un önemli meselelerini çözüme kavuşturmak için projelerini paylaşarak, şehre dair çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Bu projelerin, Tarsus halkının yaşam kalitesini artırmak ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek adına önemli adımlar olacağı belirtildi.

Akkoza Medya Ceosu Hasan Selenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’un sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacıyla Ozan Vezir’in adaylık çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster