İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Spor, Tarsus, Yaşam 10 Temmuz 2023 95 Görüntüleme

TARSUSLU SPORCUMUZ MİHRİBAN BOYACI, İKİNCİ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen “Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası” Mersin’de yapıldı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 05-07 Temmuz tarihleri arasında 74 kulüpten yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası” açılış seremonisi ile yapıldı.

Toroslar Beşyüz Kişilik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisine Mersin 26. ve 27. Dönem milletvekili Hacı Özkan, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Mersin Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Aysun Cennet Kıldan, Mersin Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir, Akdeniz Beledeyesi Başkan Vekili Abbay Polat ve Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Soner Demir, katıldı.

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası” nda ,Tarsuslu görme engelli sporcumuz Mihriban Boyacı ise büyük bir başarı kazanarak ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu.

Bizde Akkoza Medya Grubu olarak bizlere bu gururu yaşatan sporcumuz Mihriban Boyacı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster