Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 30 Nisan 2024 8 Görüntüleme

Tarsuslu Sporcu Aybüke Beybolat, Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Nevşehir’de düzenlenen 2023-2024 Okul Sporları Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası finalinde, Tarsus Ayşe Mirici Ortaokulu öğrencisi Aybüke Beybolat, 1.44 cm kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Okul Sporları 2023-2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 25-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada, Tarsuslu sporcu Aybüke Beybolat, kızlar kategorisinde Türkiye üçüncülüğüne ulaştı. Aynı zamanda Mert Spor Kulübü öğrencisi olan Beybolat’ın bu başarısı, hem okulu hem de kulübü tarafından gururla karşılandı.

Mert Spor Kulübü yetkilileri, Aybüke Beybolat’ı ve ailesini tebrik ederek başarılarının devamını dilediklerini belirtti. Genç sporcu, elde ettiği bu başarıyla Tarsus’un adını bir kez daha ulusal arenada duyurmuş oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster