Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Spor, Tarsus, Yaşam 16 Haziran 2023 125 Görüntüleme

TARSUSLU ÖĞRENCİLER 2022-2023 OKUL SPORLARI ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunda Tarsuslu öğrenciler katıldıkları hemen hemen her branş yarışmada birincilik ve dereceler kazandılar.

Tarsuslulara bu gururu yaşatan öğrencilerimiz son olarak ,2022-2023 Eğitim Öğretim sezonu 8-9 Haziran’da Mersin’de yapılan İlkokul Fiziksel Etkinlikler (İ.F.E.T) İl şampiyonasında ilçemizi başarıyla temsil eden okullarımızdan Pakize Bayraktar İlkokulu, 2. Sınıflar kademesinde birçok okulu geride bırakıp Mersin İl şampiyon oldu.


3. Sınıflar’da ise Tarsus İlkokulu Mersin İl dördüncüsü olarak dereceye girdi. 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonu Geleneksel Çocuk Oyunları (Kaleli Yakan Top) Mersin İl Birinciliği Yarışmalarında ilçemizi temsil eden okullarımızdan Küçükler Kategorisinde Dedeler Ortaokulu İl üçüncüsü,Yıldızlar Kategorisinde ise Hasan Ali Yücel Ortaokulu İl ikincisi oldu.

Kırşehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında Tarsus Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Ayşe AYAR, Karate Kumite 40 kiloda Türkiye 3.sü oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster