Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 26 Ağustos 2023 147 Görüntüleme

TARSUSLU İŞ İNSANI ERDAL ACER TARSUS İDMAN YURDU FUTBOLCULARINA VE BASIN MENSUPLARINA KAHVALTI DÜZENLEDİ “”ÇAĞRIDA BULUNDU”

Tarsus Has Bahçe Restoran’da 26.08.2023 cumartesi günü Tarsus’un tanınmış iş insanlarından Erdal Acer Tiy Futbolcularına ve Basın Mensuplarına kahvaltı düzenledi
Toplantıda Konuşan Erdal Acer: Tarsus’un girişlerinde ‘Tarsus iline hoş geldiniz’ yazması tabii ki hoş bir düşünce. Ancak, bu billboardlara harcanan paraların bir kısmının İdman Yurdu’na destek olarak kullanılması durumunda, bugün İdman yurdu birinci lige çıktığında futbolcuların ‘Tarsus’un il olmasını istiyoruz’ dediği zaman bence en büyük reklam olurdu dedi.
Acer ; Gençlerimize destek vermek, herkesin elini taşın altına koyması gereken önemli bir konu olduğunu vurguladı.
Acer sözlerine Bu destek miktarı ne olursa olsun, her katkı kıymetlidir. Tarsus’ta para kazanan herkes, iş adamlarımız, belediye başkanlarımız ve diğer herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir diye devam etti.
Tiy Başkanı Cem Kavalcı:” 100 YILLIK BİR KULÜBÜN YAŞAMASI İÇİN MÜCADEELE EDİYORUZ.”
Başkan Kavalcı ; Ben ve hocam bu takımının tamamına kefilim. Ekime doğru borçlarımızı(25.000.000 tl) bitirmeyi planlıyoruz. Tüm iş adamları sayın Erdal Acer gibi yardımcı olursa bu borçta biter dedi.
Sosyal medya üzerinden sadece “Ben Tarsus’a sevdalıyım” demekle olmaz. Yarın önemli bir maçımız var ve ben bu maç için tüm sivil toplum kuruluşlarının odalarına, belediye başkanlarına davetiye gönderdim. Zorlu bir dönemden geçtik ve yarın ilk kez seyircilerimizin karşısına çıkacağız.
Bu noktada hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Bu zorlu dönemde geldi ve hiçbir maddi talepte bulunmadan, “Bu işin altından kalkabilirim” dedi. İnşallah hep birlikte bu süreci atlatacağız.”
“Tesislerdeki masrafları biz ve yönetim kurulumuz üstleniyoruz. Ayrıca belediye başkanımız da yardımcı oluyor ve maçlarımız için saha tahsis ediyor. Biz bu desteklerle birlikte kombine biletlerini satarak gelir elde etmeye çalışıyoruz. Bunun dışında, hiç kimseden herhangi bir maddi destek almadık şeklinde konuştu.
Yönetim Kurulu Üyesi Zülfükar Polat ise : Türkiye’nin hiçbir yerinde görülmemiş bir çaba ile başkan ve yönetim, kombine biletleri satmak için kapı kapı dolaştı. Biz elimizi taşın altına koyuyoruz ve tüm işadamlarının da ellerini taşın altına koymaları gerekiyor dedi.”
TiY Teknik Direktörü İBRAHİM İNAN : Biz irademize güveniyoruz, kendimize inanıyoruz. Bizim tek beklentimiz şu: medya, seyirci ve değerli işadamları ile sivil toplum kuruluşları, maddi ve manevi olarak yanımızda olmalarıdır. Eminim ki çok güzel şeylere imza atacağımıza dair inancım tamdır dedi.”
İBRAHİM İNAN sözlerine, Bizde genç bir kadro olarak birkaç yetenekli futbolcu bulunuyor. Bu futbolculardan biri de Şervan Talay. Kendisi geleceği parlak olabilecek potansiyele sahip bir futbolcu diyerek devam etti.
İnan ; Ancak Tarsus’ta alt yapıdan üst yapıya oyuncu çıkarmak konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu konuda dışa bağımlı kalmışız. Kamp sürecinde genç oyuncularımızın tamamını bünyemize kattık ve yetiştirdik. Geleceğimiz onlara emanet dedi.”
Canlı Yayını izlemek için yt link ; https://www.youtube.com/watch?v=-Yg7xW9yX0E

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster