Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 21 Ağustos 2023 113 Görüntüleme

Hüda Par Gençlik Kolları Keşbükü ‘de Bir Araya Geldi

HÜDA PAR Tarsus Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından tertiplenen “Gençlerle Hasbihal” programı kapsamında Keşbükü bölgesinde bir araya gelen onlarca genç hem eğlendi hem de hasbihal etti.

Tarsus Hür Gençlik tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya gelen gençler çeşitli oyunlar oynayarak bir dizi etkinlik düzenledi.
Gençler arasında manevi değerlerin yayılması ve yaşanması, dijitalleşen dünyada yalnızlaşan gençlerin bir araya gelerek İslami ve insani değerlere yeniden sarılması amacıyla düzenlenen etkinlikte gençler birbirlerine saygı ve sevgi içerisinde eylendi.
Hür Gençlik tarafından organize edilen etkinlik hakkında bilgi veren HÜDA PAR Tarsus Gençlik Politikaları Başkanı Suat Öngi, amaçlarının gençleri asli değerleriyle buluşturma olduğuna vurgu yaptı.
Öngi, “Günümüzde özellikle yaz şenlikleri adı altında bazı belediye ve kuruluşların gençleri ifsada yönelik olarak düzenlediği etkinliklere karşı gençlerimize alternatifler oluşturuyoruz. Üstad Bediüzzaman’ın ‘Helal dairesi keyfe kâfidir, harama girmeye lüzum yoktur.’ sözünü düstur edinerek bugün bu organizasyonu düzenledik. Amacımıza ulaşmayı umuyoruz. Toplumu ifsat etmeye çalışanlara karşı bizler de mücadelemize devam edeceğiz. Gençlerle birlikte kahvaltı yaptık ve bir dizi etkinlikler düzenledik. Geçlerin ilgisini çekecek etkinliklerimiz devam edecek inşallah.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster