Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 27 Mayıs 2024 67 Görüntüleme

TARSUSLU DENİZ ALİ YEŞİL TİY’E MADDİ MANEVİ DESTEK OLACAK

Tarsuslu Deniz Ali Yeşil TİY’e DESTEK OLUYOR
Antalyaspor’da yöneticilik yapan, Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil, memleketi Tarsus’un takımı Tarsus İdman Yurdu’na maddi ve manevi destek vereceğini açıkladı. 3. Lig’de zor bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu, ne yazık ki bir alt lige düşerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) geriledi. Bu duruma kayıtsız kalmayan Yeşil, Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere hep birlikte getireceklerini belirtti.
Deniz Ali Yeşil, Tarsus İdman Yurdu’na sponsor bulma çalışmaları yaptığını ve bu konuda önemli adımlar attığını bildirdi. Önümüzdeki günlerde Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile bir araya geleceğini söyleyen Yeşil, “Hep birlikte Tarsus İdman Yurdu’nu hak ettiği yere taşıyacağız,” dedi.
Tarsus İdman Yurdu’nun geleceği için el birliğiyle hareket edeceklerini vurgulayan Yeşil, takımın yeniden yükselmesi için gereken tüm desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster