İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 26 Ocak 2023 151 Görüntüleme

Lütfi Elvan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ‘nı ziyaret etti

Önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Tarsus TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın ev sahipliğindeki toplantıda bölgedeki yatırım projeleri ile iş dünyasının ve sektörlerin sorunları dile getirildi.


Ziyarette Elvan’a Tarsus Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere bölgedeki yatırım projelerinde gelinen son durumu aktaran Başkan Koçak, ‘’Tarsus parlak günlerine doğru gidiyor. Yürümeye, koşmaya hazırız. Her zamanki gibi desteğinizi bekliyoruz.‘’dedi.


Tarsus TSO’nun yeni dönemini kutlayarak konuşmasına başlayan Bakan Elvan ise Tarsus’un bölgedeki stratejik önemine dikkat çekerek, ‘’Tarsus Çukurova’nın aslında merkezi. Sanayisi ile alt yapısıyla bir kültüre sahip. Tüm alanlarda Tarsus ilkleri oluşturuyor. Dolayısıyla Tarsus’un bizim için büyük önemi var. Şu anda birçok yatırım buraya yapılıyor. Tarsus ile ilgili çok ümitliyiz. Çok hızlı gelişeceğini ve diğer illerden de istihdam için işçi getirmeye başlayacağını öngörüyoruz. Tüm avantajları hep birlikte kullanmaya gayret edeceğiz.’’diye konuştu.


Bakan Elvan, toplantı kapsamında katılımcılara da söz vererek iş dünyası ve sektörlerin sorunlarını dinledi, devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster