Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 26 Temmuz 2024 17 Görüntüleme

Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Geleneksel Aşure Gününü Düzenledi

Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, geleneksel aşure günü etkinliğini gerçekleştirdi.
Başkan Bektaş Aslan, misafirleriyle yakından ilgilenerek aşurenin önemini ve anlamını anlattı, aşure ikramında bulundu.
Tarsus Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, yaptığı açılış konuşmasında ayrıca 6 aylık bilançolarını kamuoyuyla paylaştı.
Programa Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ziya Güvenç, kooperatif başkanları, üyeler ve basın mensupları katıldı. Başkan Bektaş Aslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“01.01.2024 ile 25.07.2024 tarihleri arasında toplam 78.019.000 TL plasman gelmiş olup, 424 üyemize 195.000.000 TL işletme ve esnaf destek kredisi kullandırımı yapılmıştır. 2024 yılı içinde gerçekleştirdiğimiz hizmetler, yönetim ve denetim kurulumuz ile kooperatif ve banka personellerimizin özverili çalışmaları sonucunda başvuru yapan ve kredi kriterlerini taşıyan tüm esnaflarımıza krediler sağlanmıştır. İnanç ve sabırla çalışarak hizmetlerimizi daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tamdır.
Kooperatifimiz, en üst limit olan 750.000 TL kredi vermekte olup, birinci grupta hizmet vermektedir. Kooperatifimizin kuruluşunda 8.000.000 TL olan plasmanımız, 2024 yılı sonuna kadar altmış dokuz kat artarak 545.019.000 TL’ye ulaşmıştır.
Birinci sınıf kooperatif olmamızda bize güvenerek desteklerini esirgemeyen, Türkiye genelinde 1.100 kooperatif arasından 43. sıraya, bölge birliğimiz içinde bulunan 55 kooperatifimiz arasından 4. sıraya gelmemizde emeği geçen 4.330 üyemize ve aktif durumdaki 2.600 aktif üyemize, yönetim ve denetim kurulumuz ve personellerimize teşekkür ederim.
Bugünlere gelmemizde emeği olan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza, desteklerini esirgemeyen tüm değerli üyelerimize, Ticaret Bakanımıza, TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül ve personellerine, Bölge Birliği Başkanımız Sayın Muhammed Yalçın’a, yönetim kurulu ve bölge birlik müdürlerimize; mecliste esnaf sanatkarlarımızın sesi olan Sayın Talat Dinçer’e, Odalar Birliği Başkanımız Sayın Veysel Sarı ve yönetim kurulu üyelerine, oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve personellerine, Halk Bankası Yeşilyol Şube Müdürü’ne, personellerine, değerli basın mensuplarına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve başkan vekillerine, kooperatif Başkanlarımıza, yerel yönetimlerin başkan ve başkan vekillerine, esnaf ve sanatkarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı canı gönülden teşekkür ederim.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster