Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 15 Temmuz 2023 115 Görüntüleme

Tarsus Yarenlik Alanı’nda “Türkiye Yüzyılının Kahramanları 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi ” Açıldı

Tarsus Kaymakamlığı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Programı ve Etkinlikleri kapsamında; Tarsus Yarenlik Alanı’nda, 15 Temmuz Cumartesi saat 09.30 ‘da ,“Türkiye Yüzyılının Kahramanları “ 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Tarsus Halk Eğitim Merkezi önü,Yarenlik Alanı’nda bulunan ,“Türkiye Yüzyılının Kahramanları “ 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ‘nun katılımıyla açıldı.
Fotoğraf sergisinin açılışının ardından Kaymakamımız Sayın Kadir Sertel Otcu “Anı Defteri “ne not yazdı. Sayın Otcu “Anı Defteri’’nde duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti:
“ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyoruz. Türkiye yüzyılı kahramanları Şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Hain darbe girişimini bir kere daha lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Cumhuriyetimizin ve aziz milletimizin sonsuza dek yaşayacağına dair inancımızı yineliyoruz.
15 Temmuzu unutturmayacağız…
Kadir Sertel OTCU
Tarsus Kaymakamı “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster