Ana Sayfa Gündem, Tarsus 11 Haziran 2024 25 Görüntüleme

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Olağanüstü Genel Kurulunu Yaptı

Muhtarlar Dernek İsmi İçin Genel Kurula Gitti “Yeni İsim “Mersin/Tarsus Muhtarlar Derneği” Oldu

2017 yılında kurulan Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği, isim değişikliği için olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Çamlıyayla muhtarlarının kendi derneklerini kurmasının ardından, dernek ismi Mersin/Tarsus Muhtarlar Derneği olarak değiştirildi.

Erbey’de düzenlenen kahvaltı ile başlayan programa, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Veyis Avcı ve Muzaffer Akkılıç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Tarsus Şube Müdürü Soner Yetgin, MESKİ Doğu İşletmeler Daire Başkanı Önder Yandımata, Tarsus Mezarlık Hizmetleri Müdürü Yusuf Nevruz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen katıldı.

Başkan Mustafa Naci Güllü, “Muhtarlık gönül işidir. Birlikte hareket etmek ve dayanışmayı pekiştirmek için dernek faaliyetleri önemlidir,” dedi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Gülgen ise, “Konfederasyon olarak kamu yararına faaliyet gösteren bir kurum unvanını aldık. 12 federasyon ve yüzlerce muhtar derneği ile büyük bir aileyiz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye inşa ediyoruz,” dedi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı’nı Şehitlertepesi Muhtarı Ruhi Güngör, katip üyeliklerini ise Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın ve Altaylılar Mahallesi Muhtarı Yeliz Bozkurt gerçekleştirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ÇAMLIYAYLA’DA KORKUTAN YANGIN

ÇAMLIYAYLA’DA KORKUTAN YANGIN

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster