Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Kasım 2023 117 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı, İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardıma Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tarsus Umut Kervanı, hayırseverler aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yemek yardımına devam ediyor. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen yardımlar kapsamında, gıda ve nakdi destek sağlayan Tarsus Umut Kervanı, toplumda ihtiyaç sahibi olan ailelere umut oluyor. Son olarak, bir hayırsever, Merhum H.K. adına ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere onlarca yemeklik yemek malzemesini Tarsus Umut Kervanı’na bağışladı. Tarsus Umut Kervanı yetkilileri, bu değerli bağışları mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarını sürdürdü.

Tarsus Umut Kervanı yetkilisi Ramazan Taşdemir, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Bu hayırda emeği geçen tüm hayırseverlerimizden Rabbim razı olsun. Allah Merhum Hakkı Amca’mıza gani gani rahmet eylesin. Allah’a emanet olun.”

Toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularını canlı tutan Tarsus Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştirdiği düzenli yardımlarla bölgedeki sosyal sorumluluğunu sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster