İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 21 Kasım 2023 75 Görüntüleme

Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu Sanatçıları Tarsus Müzesi’ni Ziyaret Etti

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’ne mensup olan Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu sanatçıları, kültür ve tarih dolu bir ziyaret için Tarsus Müzesi’ne adım attılar. Ziyaret, Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper, sanatçılara müze koleksiyonu hakkında bilgi vererek, bölgenin kültürel zenginliklerini anlattı. Sanatçılar, Müze Müdürü Alper’in rehberliğinde müzenin çeşitli bölümlerini gezerek, tarihi eserleri yakından incelediler.

Ziyaret sırasında Müze Müdürü Doğukan Alper, sanatçılara Tarsus’un tarihine ve kültürüne dair önemli bilgiler aktardı. Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korusu sanatçıları, ziyaretin sonunda Tarsus Müzesi’ne teşekkür ederek, kültür ve sanatın bir araya geldiği bu değerli etkileşimi memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster