İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Şubat 2023 149 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı Hatay/İskenderun’daki depremzedelere yardımlarını sürdürüyor

Tarsus Umut Kervanı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden dolayı mağdur olan depremzedelere yardımlarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş merkez üslü meydana gelen 2 büyük depremden Türkiye’de Kahramanmaraş, Hatay gibi şehirler başta olmak üzere 10 il doğrudan etkilenmişti.
Depremin ilk anından bu yana Türkiye’nin farklı yerlerinden deprem bölgelerine yardım gönderen Umut Kervanı, Tarsus temsilciliği aracılığıyla da Hatay/İskenderun bölgesine 20 kişilik bir ekip ile birlikte 3 araçlık yardım konvoyunu gönderdi.
Yardım konvoyu ile Hatay /İskenderun deprem bölgesine ulaşan ekip, Umut Kervanı Hatay Koordinasyonu ile çalışmalarına başladı.Umut Kervanı, Hatay /İskenderun bölgesinde her gün 7.000 kişiye sıcak yemek ikramnda bulunuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster