İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 18 Şubat 2023 133 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı, Depremzedeler İçin Yardım Çağrısında Bulundu

Tarsus Umut Kervanı Vakfı Temsilliği Miraç Kandili münasebetiyle depremzedeler için hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

Kurulduğu günden bu yana mazlumların ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Umut Kervanı Vakfı, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından evlerini ve ikamet ettikleri şehirleri terk eden depremzedeler için yardım çağrısında bulundu.

Depremde zarar gören aileler için Miraç Kandili münasebetiyle hayırseverlere tekrar yardım çağrısında bulunan Tarsus Umut Kervanı Derneği Başkanı Ziya Bayık, “Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremden etkilenen vatandaşlar ikametlerini terk ederek başka şehirlere gitmek zorunda kaldı. Bazı depremzedeler her şeylerini geride bırakarak Mersin’in Tarsus ilçesine yerleşti. İlçede faaliyet yürütmüş olduğumuz Tarsus Umut Kervanı Derneği olarak depremzedelere yardımları ulaştırdık.Bugün de Miraç Kandili münasebetiyle buradan hayırseverlere çağrımız yapacağınız ayni ve nakdi yardımları yardıma muhtaç depremzede ailelerimize ulaştırmak için seferber olmuş bulunmaktayız.Şimdiden Rabbim yapmış ve yapacağınız yardımları kabul etsin.” sözlerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster