İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 10 Şubat 2023 220 Görüntüleme

Tarsus Umut Kervanı deprem bölgesi Adıyaman’a 25 kişilik bir ekip ve bir Transit’ten oluşan insani yardım gönderdi

Tarsus Umut Kervanı depremde en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman‘a 25 kişilik bir ekip ve bir Transit insani yardım malzemesi gönderdi.
Türkiye’de 10 ilde yaşanan depremlerde yıkımların en çok yaşandığı illerden biri olan Adıyaman’da birçok bina yıkıldı ve yüzlerce vatandaş hayatını kaybetti.
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 İldeki deprem alanlarında yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Umut Kervanı Vakfı Tarsus’tan içinde battaniye, çadır, soba, giyim sıcak yemek ve birçok ev eşyasının bulunduğu yardım Transitini ve insani yardım ekibi ile birlikte Adıyaman ulaştırmak üzere yola çıktı.
Yola çıkan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Tarsus Umut Kervanı yetkilisi Hakan Ayçoban deprem anının yaşandığı ilk günden beri yardım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve hayırseverlerin desteğiyle yardımlarının devam edeceğini söyledi.
“Yardım çalışmalarımız devam edecektir”
Ayçoban, “Tarsus Umut Kervanı olarak merkezimizin yapmış olduğu yardım çağrısına bizlerde destek olmak amacıyla çağrıda bulunmuştuk. Dünden beri hayırseverlerin bize ulaştırmış olduğu ayni yardımları şu anda ekibimiz ile birlikte transiti yüklemiş durumdayız. Bu yardımları ekibimizle birlikte depremden etkilenen illerden biri olan Adıyaman ilimizde mahsur ve mağdur olan kardeşlerimize ulaştırmak üzere Adıyaman Afat ve Umut Kervanı Vakfı koordinasyon merkezine teslim edilmek üzere ilçemizden ayrılacaktır.” ifadelerini kullandı.
“Desteklerin devam etmesini diliyoruz”
Deprem bölgesinde bulunan mağdur vatandaşlara desteklerinin devam etmesi için hayırseverlere çağrıda bulunan Ayçoban, “Deprem bölgelerine yardım çalışmalarımız ve çağrılarımız devam edecektir. Bu anlamda üye ve gönüllülerimizle her türlü insani yardım desteğini vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda katkısı sunmak isteyen hayırseverlerimiz ayni ve nakdi yardımlarını Umut Kervanı Derneğimiz aracılığıyla ulaştırabilirler ve desteklerinin devam etmesini diliyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster